Spiritueel Den Haag
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Credits

Spiritueel Den Haag denkt aan zijn klanten en om die reden kun je bij ons credits aanschaffen. Credits bieden een aantal voordelen. Enerzijds bepaal jij op deze manier zelf wat je voor een consult wilt betalen. Zo houd je de kosten overzichtelijk en zelf in de hand. Anderzijds betekent het dat je goedkoper een spiritueel consulent kunt raadplegen. Maar ook, dat je niet gebonden bent aan het bellen van een 0900 nummer. Voordeel hiervan is dat je waar je je ter wereld ook bevindt, even snel jouw consulent kunt raadplegen. En dat de provider geen extra kosten in rekening brengt. Je belt namelijk met een vast nummer. Je ziet we zijn altijd en overal te bereiken!

Hoe werkt de aanschaf van credits?

Om credits aan te kunnen schaffen, doorloop je de volgende stappen.

Vul je e-mailadres in. Doe dit tweemaal.

Dan heb je een eigen account aangemaakt.

In dit account kun jij credits aanschaffen.

Als je de keuze hebt gemaakt voor de hoeveelheid credits die je wilt aanschaffen. Is de volgende stap, ze afrekenen. Je ontvangt nu een code in je email.

Nu ben je helemaal klaar om een spiritueel consulent te raadplegen.

Bel nu naar het speciale nummer: +31 103009172. Volg de stappen door het menu. Houd hierbij de ontvangen code bij de hand.

Kies de consulent van je keuze en je wordt doorverbonden. Het gesprek start.

Mogelijk rekent uw (mobiele) telecomprovider extra kosten.

Vul hieronder uw e-mail adres in om het betaalproces te starten. Na succesvolle betaling krijgt u per e-mail uw code toegestuurd.Selecteer Ideal

Selecteer Mister Cash

Selecteer Paypal