Durf je angsten onder ogen te zien

Het leven is constant je angstenHet leven is constant je angsten onder ogen durven zien waardoor je heelt. Het lijkt wel elke dag een soort van strijd met je eigen gedachten. Die van alles bedenken, vanuit de angst. Het gaat ongemerkt, sluipt in onze kindertijd er al in. En voor je het weet is het verslavend. Werp je drempels op die er helemaal niet zijn.

En voor je het weet zijn die drempels zo groot, dat je jezelf zoveel gaat ontnemen, omdat de angst jou wijsmaakt dat het beter is het maar niet te doen.

En zo is het leven een grote aaneenschakeling van je angsten onder ogen durven te zien en te te overwinnen. Nu spreken we in het spirituele niet van overwinnen. We spreken bij Spiritueel Den Haag van helen.

Waar de meeste mensen bij helen denken aan een wond. Is helen veel meer dan alleen maar helen van een wond. Het is namelijk het proces van het aardse leven. Helen. Omdat we met te veel angsten rondlopen, die er niet zijn. Ons weghalen bij de vreugde, het gelukkig zijn en vrij zijn. Is het hele aardse leven een heelproces. Om weer uit te komen bij je eigen bron, waarmee het allemaal begon. Je ziel koesteren met eigenliefde.

Helen dus van je angsten, elke dag weer. Soms lijkt het een onmogelijke opgave, want het is zo eng. Het doet zoveel pijn. Weet je, juist die pijn helpt je, om naar het helen toe te gaan. Die pijn zegt, nu is het genoeg. Ga eens leven, ga eens genieten. Stamp eens met je vuist op tafel en zeg hardop.

Nu is het mijn tijd. Nu ga ik het op mijn manier doen. En dan start er iets. Mijn manier. Wacht even. Op welke manier heb ik het dan tot op heden gedaan? Ik ben inmiddels al 40 denk je bij jezelf. Ik ben daar toch niet zonder slag of stoot gekomen.

Hoe heb ik geleefd? Op welke manier? En dan wordt het tijd voor een consult met een van de mediums of paragnosten van Spiritueel Den Haag. Want dat consult gaat jou inzichten meegeven, op te gaan leven op jouw manier!

Maar daarvoor zul je wel eerst moeten begrijpen hoe je tot op heden hebt geleefd en wat je heeft gedreven. De angst. Ja, de angst hoor je dan en je bent verbaasd. Nou ik durf heel veel hoor. Dat weel ik, zegt paragnost Bob, dat heb ik allang gezien. Je durft het als je grens is bereikt. Je durft het pas als er geen andere weg meer is en je gedwongen wordt.

Daar zit angst onder. De liefde die pusht je tot het uiterste en dan moet je wel. Maar wat als ik je vertel zegt paragnost Bob van Spiritueel den Haag, dat het veel leuker is om het niet te moeten, het gewoon te doen?

Daar zeg je iets en het klopt wel. Ik wacht en wacht, werp een enorme berg op, zie allerlei spoken en dan moet ik het toch doen. Solliciteren, naar de tandarts, een gesprek met mijn baas, en dan dnek ik achteraf. Heb ik mij daar nu zo druk over gemaakt.

Nu zeg je het juist. Je van te voren zo druk er over maken is angst. Nu begrijp ik je en eigenlijk zeg je. Die angst die houdt mij tegen om ergens zonder er over te piekeren in te stappen. Ik maak er al een probleem van, terwijl het dat helemaal niet is.

Je begint het door te krijgen. Je moet toch naar de tandarts. En moeilijke gesprekken horen nu eenmaal bij het leven. Je kunt er niet voor weglopen. Hoe kun je dan zorgen dat je niet eerst door de angst verlamd, wacht totdat je wel moet?

Goeie vraag zegt paragnost Bob van Spiritueel Den Haag. Nu weet je hoe je het doet en dat wil je zo niet meer. Als je voortaan iets wilt of moet gaan doen. Ga er dan niet iets heel groots van maken. Ga het gewoon aan en je ziet wel wat er van komt en hoe het loopt. Dan ga je opereren vanuit heel zijn. In plaats van vanuit een verlamming, die door de angst je overmand te gaan helen.

Dank je wel! Hier ben ik blij mee. Nu zie ik het.