Hoe herken je of iemand spelletjes met je speelt

spelletjes met je speeltHoe herken je of iemand spelletjes met je speelt. Ze heeft zelf al wel wat gevoeld, maar plaatsen kan ze het nog niet. Om die reden besluit ze eens een paragnost te raadplegen. Ze heeft nog niet zo lang geleden een leuke man ontmoet. Ze hebben al een paar keer gedate en nu gaat hij op vakantie en heeft aangegeven na de zomer weer een keer af te willen spreken.

Ze hebben nog wel contact, via het sturen van berichten aan elkaar. Ze wil eens weten of dit een blijvertje is, want de dates waren erg leuk en gezellig. Ze komt terecht bij medium Noa van Spiritueel Den Haag. Alsof ze er naartoe werd getrokken, begon ze het gesprek. Zeg vertel mij eens, ga ik oud worden met deze man met wie ik nu een paar keer heb gedate?

Medium Noa voelt in op de energie van haar en van haar potentiële partner en moet tot de conclusie komen, dat het niet een blijvertje is. Om direct met de deur in huis te vallen, is bij deze cliënt niet de juiste weg. Dat voel je aan als medium en om die reden benoemt medium Noa van Spiritueel Den Haag een paar eigenschappen van deze man, die de vrouw herkent.

Nu is het moment voor medium Noa om aan te geven, dat deze man eigenlijk spelletjes aan het spelen is. De vrouw is verbaasd. Hoe kom je daarbij en waar maak je dat uit op dan? Ze is enigszins wel teleurgesteld, maar de mediums en paragnosten van Spiritueel Den Haag spreken liever de waarheid naar hun cliënten toe, dan ze met een kluitje het riet in te sturen.

Laten we eens kijken hoe het eigenlijk in zijn werk zou moeten gaan en gaat als twee mensen elkaar serieus nemen en plannen hebben om met elkaar te gaan kijken om iets eventueel op te willen gaan bouwen.

Dat is niet iets wat je ziet, maar voelbaar. Je voelt van de ander een bepaalde bereidheid. Je kan uit zijn houding iets opmaken. De cliënt luisterde aandachtig. Nou, hij doet erg zijn best hoor, heb toch echt niet het idee dat hij spelletjes speelt.

Ik vind het wel vervelend dat hij nu afstandelijk is en eigenlijk over 5 weken weer wil afspreken. Goed zegt medium Noa. Je voelt dus iets, voel je het? Jazeker, vind je dat fijn wat je nu voelt? Nee, eigenlijk niet. Wat geeft hij jou voor een gevoel?

Vind je dat hij zijn best doet? Serieus met je omgaat? Vind je dat hij duidelijk is in zijn communicatie? Zouden de contactmomenten er niet regelmatig moeten zijn? Omdat als je elkaar echt leuk vindt, dan wil je dat toch? Ja, nu je het zegt. Zeker in het begin zal een man alles uit de kast halen voor een vrouw die hij helemaal geweldig vindt. Doet hij dat naar jouw gevoel voldoende?

Schijnbaar heb jijzelf hier nog niet aan gedacht. Nou nee, inderdaad, het is dat jij het nu zegt. Het moet inderdaad wel van twee kanten komen. Hoor je nu wat je zegt. Ja, ik zie het nu. Ik neem eigenlijk alweer genoegen met niets.

En ik heb tegen hem gezegd, dat we moeten praten. Hij vindt dat een goed idee. Praten? Zegt medium Noa van Spiritueel Den Haag. Is dat verstandig? Je kent hem net. Nou dan weet hij toch dat ik dit niet zo wil?

Denk je dat het dan verandert? Dat iemand die na de eerste paar dates nog summier contact zoekt, dat het verstandig is om mee te gaan praten? Ja, dan kan ik het toch aangeven? Medium Noa geeft aan dat iemand van 48 jaar toch echt wel moet weten hoe je een vrouw van zijn leeftijd moet behandelen.

Aha zegt de cliënt, ik zie nu wat je bedoelt. Ik vind al veel te veel goed en laat met mij nu al spelen! Inderdaad geeft medium Noa aan. Blij dat je zelf bij het juiste antwoord komt. Nu voel je het. Dat klopt. Ik was gewoon alleen maar aan het kijken of hij mij leuk vindt en niet andersom en dat hij in mijn leven zou blijven. Verder keek ik nergens naar en ga ik weer een verkeerde keuze maken. Ik was er niet eens van bewust dat er met mij werd gespeeld.