Neem geen beslissingen als je emotioneel bent

Neem geen beslissingen als je emotioneel bentNeem geen beslissingen als je emotioneel bent. Weet je dat de meeste beslissingen genomen worden als we emotioneel zijn. Dan is alles zo hoog opgelopen, dat we in zo’n onmacht terechtkomen, dat er vaak maar nog een uitweg is. Stoppen er mee, of boze woorden er uitgooien. Dat noemen we ook wel eens, de ander de waarheid vertellen. Nou goed gedaan, maar wie heeft er de waarheid verzwegen dan al die tijd? Wie heeft zichzelf niet laten zien en mooi weer gespeeld, terwijl je eigenlijk vol zat met emoties? En die opkropte en niet durfde te uiten.

Neem geen beslissingen als je emotioneel bent. Tel tot tien of beter bel een medium of paragnost van Spiritueel Den Haag! Niemand is blij als die een hele belangrijke beslissing heeft genomen als de emoties hoog zijn opgelopen. Iedereen heeft achteraf spijt en dan!

Stel voor dat je je partner de deur hebt gewezen, vanuit woede en frustratie. Dan is het eerste wat bij je opkomt, dat lucht op zeg, maar de volgende dag. Daar zijn ze, de twijfels, die je hele hoofd in brand zetten. Je vindt jezelf dom, hoe krijg je hem weer terug. Paniek, dan kun je uiteraard ook bellen met een medium of paragnost van Spiritueel Den Haag, maar dat is dan direct een heel ander gesprek.

Vanuit opgelopen en opgekropte emoties een beslissing nemen, er is nog nooit iemand echt blij van geworden. Hoe komt dat, dat we dat beter niet kunnen doen? Vraag dat maar eens aan een spiritueel medewerker van Spiritueel Den Haag. Als we je iemand mogen aanraden, is in deze medium Salvatore een hele goede keuze.

Het heeft er alles mee te maken, dat je vanuit blinde boosheid of woede iets hebt geroepen vanuit kwaadheid waar je helemaal niet achterstaat. Het kan ook voorkomen dat we na een scheiding heel radicaal te werk gaan. Verhuizen, andere haardracht, andere kleding. Ineens elke avond op stap, terwijl je daarvoor het huis niet uit te branden was.

Ook daar ga je achteraf naar kijken en waarschijnlijk spijt van krijgen. We doen de meest gekke dingen vanuit emoties. Die achteraf toch wel hele cruciale gevolgen hebben. Op de een of andere manier krijgen we dan blinde vlekken voor onze ogen, dat alles anders moet.

Ons systeem kookt en borrelt over van verhitting. En wat gebeurt er met een pan die staat te koken en over borrelt? Of die brandt aan, en staat daarna met een grote zwarte bodem op het vuur. Of die gooit alles eruit.

Dat is precies zoals het bij jou ook gebeurt, als je vanuit emoties beslissingen gaat nemen. Niet doen dus, ook al kook je van binnen. Zorg er voor dat je dan eerst contact zoekt met een spiritueel hulpverlener van Spiritueel Den Haag, die dag en nacht aanwezig zijn. Gelukkig maar, kun jij er altijd terecht.

Leg voor wat er speelt en luister goed. Je zult inzichten meekrijgen waarom je zo aan het koken bent, wat wijsheid is om te doen en vaak is dat niet een knoop doorhakken. Juist niet. Zo voorkom je dat je achteraf ergens heel veel spijt kunt hebben. Want lang niet alles wat je in blinde woede hebt geroepen, kan zomaar weer ongedaan worden gemaakt. Als je je partner “de waarheid” hebt verteld en dat betekent, een einde gemaakt aan de relatie. Dan niet denken dat dit zonder gevolgen kan zijn.

Jij hebt gevoelens en emoties niet tijdig uitgesproken, ook al maakt hij je het leven zuur. Anders was je nu niet over de kook. Dan in blinde woede roepen, het is klaar over en uit, speel je met gevoelens en zeker ook met vertrouwen.

We realiseren ons dit veel te weinig. Puur, omdat we niet gewend zijn emoties te reguleren. Te herkennen, te benoemen en ze los te laten. Om die reden, neem geen beslissingen als je emotioneel ben. Neem contact op met bijvoorbeeld medium Salvatore of met paragnost Faith van Spiritueel Den Haag. Beiden keigoed in jou bijstaan als je in brand staat.