Spiritueel Den Haag
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Paragnost Medium Eddie

Medium paragnost EddieWe kunnen niet meer om de naam Paragnost Eddie heen. Iedereen op spiritueel en paranormaal gebied kent Paragnost Eddie. Hij heeft naam gemaakt op gebied van het spirituele en het paranormale.

Eddie werd als kind niet begrepen en liep vast. Dit uitte zich in naar gedrag. Als je als kind de ruimte niet krijgt je eigen pad te bewandelen, ga je er voor zorgen dat wel te kunnen en mogen doen. Hoe bereik je dat? De een door stilletjes weg te duiken, de ander door aandacht te vragen.

Eddie kon moeilijk aarden, nogal logisch als je zo paranormaal begaafd bent. Wie begrijpt je dan. En wat moet je met school en leren? Dat was aan Paragnost Eddie niet besteed. Hij zocht zijn eigen weg en koos voor opleidingen als een cursus Reiki-Masterschap. Shamballa basic healing teacher en volgde nog een cursus hypno regressie therapie van Civas. Deze behaalde hij met glans.

De basis voor een spiritueel leven was gelegd, maar ja, zonder inkomsten kan een mens niet leven. Toeval bestaat niet en om die reden kreeg Paragnost Eddie een website onder ogen, waar ze spiritueel medewerkers zochten. Hij solliciteerde op de functie en na een zware screening kon hij aan de slag. De opleidingen en zijn werk waren de weg om zich in thuis te voelen.

Inmiddels was ook bekend geworden, dat andere familieleden ook zeer paranormaal begaafd zijn en eindelijk vond Paragnost Eddie zijn plek op het aardse. Dat dit niet hierbij zou blijven, moge duidelijk zijn.

En zo ontstond Eddie.eu, waarbij Paragnost Eddie de drijvende kracht er achter is. Samen met een team van top consulenten bedient hij dagelijks via telefoon- chatconsulten veel mensen die allemaal op zoek zijn naar snelle antwoorden op hun vragen.

Ze zitten in de problemen, vechten zichzelf een weg er uit. En als je er zelf niet uitkomt, zoek je een snelle oplossing. Dan kom je vanzelf bij het spirituele uit. Dat nog door veel mensen met de nek wordt aangekeken. Als iets wat gek is en abnormaal.

Maar eenmaal gesproken met een spiritueel hulpverlener gaan mensen spiritualiteit als een verademing zien. Dan blijkt dat kiezen voor jezelf, eigenliefde, helemaal niet zo vreemd is, als dat het lijkt.

Net zoals Eddie zelf zichzelf moest ontdekken, ontdekken de mens ook zichzelf door contact te zoeken met spiritueel medewerkers die werkzaam zijn bij Spiritueel Den Haag. Het pad van ieder mens is eigenlijk hetzelfde.

Geboren worden met een kracht die liefde heet. Die word je vervolgens ontnomen. Niemand die zich hier van bewust is. Om vervolgens na veel pijn en verdriet erachter te komen dat zelfliefde de redding is. Dan kom je weer in je eigen kracht te staan. En daarmee kun jij de hele wereld aan.

Paragnost Eddie is een begrip en met veel inzet, obstakels te overwinnen staat er nu een pracht imperium waar een ieder contact mee op kan nemen, in moeilijke en zware tijden. Het is zelfs zo dat niet alleen de naam bekend is in Nederland. Ook ver over de landsgrenzen heen.

Wat Eddie.eu voor ogen heeft is de aardse mens helpen. Inzichten te krijgen, voor zichzelf te durven gaan staan. Vanuit eigenliefde te mogen leven. Want pas dan kan de mens vredelievend naast elkaar op de aarde staan. Geen onderdrukking meer, gelijkwaardigheid is zijn motto.

We zijn er nog niet. Wie weet ben jij er ook nog niet. Dan is een gesprek met een medium of paragnost van Spiritueel Den Haag een uitkomst.