Wie veroorzaakt teleurstellingen

TeleurstellingenWie veroorzaakt Teleurstellingen? We veroorzaken ze zelf. Waar komen de meeste teleurstellingen vandaan, denk je? Als we denken dat iedereen net zo is, als wijzelf zijn. Als je denkt dat een ander eerlijk is, omdat jij het ook bent, blijf vooral doordromen. Als je denkt dat een ander net zo netjes is als jij, vergeet het maar. Als je denkt dat een ander, net zo punctueel is, als jij, let dan maar op. Je loopt vast op veel teleurstellingen in je leven.

Als je er goed over nadenkt, ontstaan 99% van de teleurstellingen die jij voelt, door jezelf. En dat komt, omdat ons brein zichzelf er van heeft overtuigd, dat we allemaal hetzelfde doen. Dezelfde moraal hebben.

Dat zou je denken, we worden tenslotte allemaal op school hetzelfde onderwezen op de lagere school. En om die reden gaan we dus een plaatje invullen bij al die andere mensen die we in ons leven tegenkomen.

We denken dus echt heel lang, voordat we wakker worden, dat iedereen net zo is als wijzelf zijn. Je komt van een koude kermis thuis. Want als jij wel altijd stipt op tijd bent, dan ga je je ergeren, aan iemand die altijd te laat is. Als jij altijd wel open en eerlijk verteld wat je op een dag hebt gedaan en een ander zwijgt daarover, kun je gaan denken dat die iets te verzwijgen heeft. Of zelfs liegt.

Terwijl dit helemaal allemaal niet zo hoeft te zijn. Maar ons brein is zo geprogrammeerd. En het duurt bij iedereen een hele lange tijd, voor we erachter komen dat niemand hetzelfde is.

Inmiddels zijn we zelf in ons leven vastgelopen. Hebben we ons aan van alles en nog wat geïrriteerd. Omdat al die anderen, niet doen zoals jij het zelf zou doen. Als je dit nu zo leest, denk je dan niet bij jezelf. Ja, eigenlijk bizar dat ik dat denk, wat het kan helemaal niet. En toch doen we het aan de lopende band.

En dan komt daar nog bij, dat we ook nog er boos om kunnen worden. Met stampende voeten ruzie kunnen gaan staan maken. Relaties er voor verbreken, omdat een ander jou in jouw ogen, telkens opnieuw teleurstelt.

Nee, jij verlangt iets. Jij wilt het op een bepaalde manier zien. Jij hebt het besef zelf nog niet, dat iedereen anders is, anders denkt, kijkt en doet. Hoe kun je je er dan boos over maken? Geïrriteerd van raken? Teleurgesteld rondlopen? Dat komt dan toch, omdat jij het op een bepaalde manier verwacht. Wilt zien!

De mediums en paragnosten van Spiritueel Den Haag spreken dagelijks heel veel cliënten, die eigenlijk allemaal vastgelopen zijn op hun eigen teleurstellingen. Zodra ze, door met een spiritueel consulent er over van gedachten te wisselen van Spiritueel Den Haag, erachter komen dat ze zelf verkeerd hebben gekeken en gedaan.

Gaat er enerzijds een wereld voor ze open. Maar anderzijds ook het besef, dat het leven wat ze tot op heden hebben geleefd, zoveel anders had kunnen verlopen. Als ze hadden geweten, hoe de mens in elkaar steekt.

Nu weet jij het wel, maar dat wil nog niet zeggen, dat je nu in staat bent, situaties juist in te kunnen schatten. Daarom, bel eens met paragnost Alieda van Spiritueel Den Haag. Die is straight, to the pont, duidelijk en geeft jou super tips om van het teleurstellingensyndroom af te komen.

Je wilt hier toch vanaf! Je wilt toch een mens zien, zoals die is. En niet zoals jij wilt dat een mens is, zoals jij het wilt zien. Want daar zit het verschil. Vraag het maar aan een consulent van Spiritueel Den Haag!