Eddie.eu

Eddie.euEddie.eu. Zoek je op Paragnost Eddie, dan verschijnen er veel hits. Dat kan ook niet anders als je je leven lang al bezig bent het spirituele en het paranormale op de kaart te willen zetten.

Paranormaal is normaal

Het klopt, er zijn mensen die zich paranormaal noemen, veel geld uit iemands zak willen kloppen. En ondertussen weten dat ze dit doen en in feite wat ze verkondigen. Nooit waargemaakt zal worden. Helaas is dit ook vaak het beeld wat we hebben van het spirituele en het paranormale.

Maar zoek het woord spiritualiteit maar eens op. Dan betekent het persoonlijke groei. Iedereen weet dat die in zijn leven met zaken geconfronteerd wordt, of zal worden, die pijnlijk zijn. Verdriet met zich meebrengen en verlies. Al deze momenten zijn er niet zomaar. De mens worstelt nog heel erg met de realiteit van het leven. Om die reden is paranormaal heel normaal. Je leert er door spirituele gesprekken te voeren, met online spiritueel consulenten. Jezelf er heel goed door te leren kennen. En ook veel bewuster in het leven te staan.

Spiritualiteit is persoonlijk groeien

Spiritualiteit, sommigen zeggen dat het een geloof is. Anderen zien het meer als bewustwording. Wat je er ook bij denkt. Het is ongelooflijk mooi om je er in te verdiepen en waarom? Je komt zo steeds dichter een stapje bij de kern van het aardse leven. En hoe je op een fijne manier dit leven kunt leven. Zonder angst en grote zorgen. Want dat kan zeker. Ook al heb je het niet breed. Want persoonlijk groeien heeft niets met geld te maken. Maar alles met op de juiste manier liefde in je leven toepassen.

De meeste vragen gaan over liefde & relaties

De spiritueel consulenten van Eddie.eu weten dat de meeste vragen die worden gesteld, gaan over liefde en relaties. Helemaal niet zo gek. En daar komt de eerste spirituele les om de hoek kijken. Wat leren we nu er over? Niets! Zoek het wil maar uit. Dus dat veel mensen er op vatslopen, vinden wij als spirituele consulenten helemaal niet vreemd.

Sterker nog, wij zijn ook mens en hebben op dit vlak ook zeker ons portie gehad. Maar juist door dit portie te hebben mogen ontvangen. Want eenmaal inzien dat we dit ontvangen, om zo de liefde wel te gaan leren kennen, zoals het hoort. Begrijp je, dit ellendige portie was nodig, omdat ik de liefde maar niet wilde zien en toepassen, zoals het hoort.

Met andere woorden, duizenden zoeken, als ze ergens in vastlopen, hulp op de online spirituele hulplijnen van Eddie.eu. Daar komt geen poespas of wat dan ook aan te pas. Al onze klanten zijn tevreden en waarom? Ze kunnen direct terecht, 24 uur per dag, als ze daar zelf behoefte toe voelen. Want spiritualiteit is ook online spreken van een counselor, coach of therapeut en niet meer weg te denken in de huidige tijd.