Spirituele groei is een must voor iedereen

Spirituele groei is een must voor iedereenSpirituele groei is een must voor iedereen. Stel je voor, je hebt gestudeerd, je zit boordevol kennis en kunde. Je volwassen leven ben je er mee aan het invullen. Inmiddels een baan van je dromen gevonden. En op gebied van liefde & relaties loopt het ook lekker. De eerste aankopen zijn er ook. Het droomhuis kan bijna worden betrokken.

Tijd om op vakantie te gaan samen, doen jullie ook en door de weeks een avondje uit eten. Je zou zeggen, wat wil een mens nog meer! Nou kinderen misschien, zullen dan de meesten roepen. Want in de ogen van de mens, is dat het enige wat ontbreekt in dit plaatje.

Vanuit spiritueel oogpunt gezien kan er nog veel meer ontbreken. Dat is alleen niet zichtbaar. Dat is voelbaar. Daarvoor zul je wel met elkaar in contact moeten zijn, wil je dit kunnen voelen. We denken dat we er zijn, dat we het hebben gemaakt, als dit er allemaal is. De vraag is, is dat zo?

Of beginnen we nu pas met de ontwikkeling? Er is al best wel veel ontwikkeld, maar één ding houdt nooit op. Spiritueel groeien. Daar zijn we en blijven we tot aan onze aardse dood mee bezig. Of we er bewust van zijn? Vaak niet.

Dat gebeurt pas na tegenslag. Stel voor dat dit stel, in de ogen van zichzelf en anderen het helemaal voor elkaar hebben, maar qua communicatie elkaar niet veel te vertellen hebben. Dat diepgaande gesprekken, waardoor je elkaar steeds beter leert kennen, ontbreekt. Want dat moet je dan wel hebben geleerd. Dan lopen ze een keer vast samen.

Stel voor dat dit stel alleen kijkt naar het materiële en de liefde als vanzelfsprekend nemen, dan lopen ze een keer vast, met zichzelf en samen. Stel voor dat een van hun ziek wordt, zijn baan kwijtraakt. Zijn ze bestand tegen deze tegenslagen?

In de praktijk zien mediums en paragnosten van Spiritueel Den Haag veel van deze mensen bij hun binnenkomen. Hetzij via een online telefoongesprek of via een chat. Ze hadden alles op de rit, maar toch valt hun leven in duigen. Ze zijn iets vergeten. De spirituele kant van het leven. Gelukkig zijn daar dan de spiritueel medewerkers van Spiritueel Den Haag, om hun op te vangen en spirituele groei bij te brengen.

Het is alleen zo jammer dat dit stel niet eerder er mee aan de slag is gegaan. Dat ze het als vanzelfsprekend hebben meegekregen toen ze klein waren en puber. Dan hadden ze nu niet zichzelf compleet kwijtgeraakt en elkaar. Spiritueel groeien is een must. Voor iedereen. Het zorgt voor verdieping, inzichten in het leven. Zelf nadenken over situaties, waardoor je gedegen keuzes kunt maken. Met elkaar op een juiste manier communiceren, vanuit het hart. Elkaar ondersteunen bij de spirituele groei.

Spiritueel medewerkers van Centrum Den Haag zien te veel mensen die te laat aan de bel trekken. Ze weten dat er nog steeds een taboe zit op het woord spiritualiteit. Terwijl het de gewoonste zaak van het leven zou moeten zijn.

Want hoe kunnen we in liefde leven op de juiste manier, als we niet spiritueel ons ontwikkelen? Dat wordt overigens steeds meer zichtbaar en om die reden zoeken ons steeds meer mensen hun heil om spiritueel te groeien. Medium Mieke Moon en paragnost Stefanie zijn echt de moeite waard om een keer te bellen en hun te vragen waar je staat spiritueel gezien en wat je nodig hebt om er in te kunnen gaan groeien.

Iedereen wil toch nare dingen in zijn leven voorkomen! Of in ieder geval er niet helemaal door van slag te raken. Het zelf op kunnen lossen! Daarvoor ben jij bij Spiritueel Den Haag aan het juiste adres.